РЕСТОРАНТ В БАНСКО | МЕХАНА МОМИНИ ДВОРИ

РЕСТОРАНТ В БАНСКО | МЕХАНА МОМИНИ ДВОРИ

Намирате се в Банско и се чудите къде да хапнете? Не се чудете повече и скачайте в механа Момини Двори! Ще Ви дадем 6 причини защо:

  1. Специално подбран персонал – умни и лъчезарни хора, които ще се погрижат посещението Ви да е приятно, като бъдете обслужени бързо и с усмивка.
  2. Механата е огромна – 110 места на закрито и 70 в лятната градина за по-топлите дни, която е изпъстрена с много цветя и зеленина. Със сигурност ще събере цялото семейство и приятели, с които се тръгнали на почивка, а защо не да организирате там своята сватба или юбилей?
  3. Има и зимна градина! Колко хубаво! И то на самия площад!
  4. Механа хем в традиционен, хем в модерен стил – пейки, облечени в козляци; дърворезби, гоблени и ръчно плетени пана по стените; валевица по средата на заведението… Комбинация от дърво, бяла мазилка и вулканичен камък – впечатляващо е!
  5. Аха, Нейно Величество Кухнята! Момини Двори разполага с открита демонстрационна кухня! Точно така, единствената механа в Банско с открита кухня, в която можете да наблюдавате как Вашето ястие се приготвя, да следите за хигиената и чистотата в кухнята и тази на готвачите, как се готви и как се твори!
  6. И черешката – хубава музика, която няма да Ви пречи да се чуете и специални събития, в които професионални изпълнители ще озвучават Вашата вечер. Гаранция за забавления!

Това е мястото! Направете своята резервация за механа Момини Двори и поканете всички, които искате да удивите!

Виж също

thumbnail
hover

Романтична вечеря в ресторант Монтесито за...

 В нашето забързано ежедневие сме свикнали да дефинираме романтиката като н...

thumbnail
hover

Заведение в Бургас | Бистро Bombay

Бистро Bombay  е разположено в красивия морски град Бургас! Бистрото радва всич...

thumbnail
hover

Заведение с вкусна кухня в Кюстендил...

Friends Bar&Grill се намира в град Кюстендил и предлага на своите клиенти уютна об...

Остави коментар