Различната пицария, с богат опит и неподправени традиции | Пицария Уно

Различната пицария, с богат опит и неподправени традиции | Пицария Уно

Ако искате да изненадате любим човек, да вечеряте със семейството си в приятна обстановка или просто да похапнете вкусна храна, посетете Пицария Уно. Ще се насладите на майсторски направени пици от професионални пицари, които приготвят тестото по специална рецепта, за да се получи автентична италианска пица, подкрепена с богата плънка… по нашенски.

Уно не прилича на познатите ви пицарии, в нея можете да се насладите на домашно приготвено сирене, с несравним вкус, който ще ви пренесе в детството. Вкусните и здравословни кулинарни изкушения от лимец  като хляб и паста, са едни от предпочитаните в заведението, които го и отличават значително.

В разнообразното меню на Пицария Уно, повече от половината продукти са специално приготвени по домашна рецепта. Това е така, защото пицарията държи да оправдае очакванията на своите клиенти и да ги очарова с истинския вкус на качествената храна.

Пицарията разполага с две големи и напълно самостоятелни зали, а за летните дни и вечери, е предвидена открита част със 100 броя места.

Пицария Уно е известна, освен с невероятната си кухня, още с промоциите, които са традиция в заведението. В динамиката на предлаганата кухня от заведението, пицария Уно запазва правото си да променя посочените, в менюто си цени.

гр. Добрич, ул. България 3 (срещу Община Добрич и Драматичен театър)

тел. за резервации: 0895513755 работно време
тел. за доставки: 0894303288 работно време: 11:00-22:00

Виж също

thumbnail
hover

Китайска кухня в град Варна |...

Китайски ресторант Щастлив век е едно от любимите заведения на варненци. Зав...

thumbnail
hover

Заведение в Студентски град | Грошъ...

Грошъ 21 е заведение в Студентски град, където купонът никога не спира. Там ще ...

thumbnail
hover

Приятна обстановка, вкусна храна и топло...

Fairplay е сред предпочитаните заведения в дунавския град Русе. Заведението се н...

Остави коментар