Заведение с вкусна кухня и приятна атмосфера в София | Бар и Грил Естел

Заведение с вкусна кухня и приятна атмосфера в София | Бар и Грил Естел

Искате да опитате нови кулинарни изкушения в приятна обстановка?

Бар и Грил Естел е точното място за Вас. Заведението се намира на удобно място в столичния квартал Горубляне и предлага на клиентите си изключителни ястия от българската кухня. Няма значение дали планирате важно събитие или просто търсите къде да похапнете след дългия работен ден. Ресторантът предлага по нещо за всеки, а в съчетание с отличното обслужване от страна на персонала, посещението Ви ще се окаже по-дълго, отколкото сте планирали.

Менюто на Бар и Грил Естел е изключително разнообразно и въпреки че готвачите им залагат преди всичко на традиционния български вкус, те активно използват познанията си от световната кухня. А в бара винаги ще намерите идеалното допълнение към избраното от Вас ястие.

През лятото няма нищо по-хубаво от това да се отпуснете с любимото си освежаващо питие в просторната градина на Бар и Грил Естел. Още от пръв поглед ще се убедите, че това е едно истинско райско кътче, заобиколено от зеленина, в големия сив град.

Мястото е любимо и на най-малките посетители, тъй като там не е задължително да скучаят на масата, докато възрастните разпускат. Специално за тях в заведението има изграден кът с люлки и пързалки, където те могат да се забавляват, без да напускат зоркия поглед на родителите си.

Бар и Грил Естел е най-подходящото място, когато искате да отбележите лично или фирмено събитие извън дома или офиса. Ресторантът има възможността да настани 50 човека, а в лятната градина местата са 60. Трябва да знаете, че ако изберете Бар и Грил Естел можете да разчитате на пълно съдействие от страна на персонала. Те са услужливи, позитивни и винаги усмихнати. За тях клиентът е на първо място и всеки нов посетител е впечатлен от високия клас обслужване в заведението.

Не се колебайте да се свържете с тях по всякакви въпроси. Те очакват Вашите запитвания и резервации на посочените координати за контакт.

Информация за контакт:

София, 75 улица Самоковско шосе

+359 899 18 64 33

estel_2009@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Уютно заведение с лятна градина в...

Ресторант Тико е разположен в сърцето на град София и предлага на своите гос...

thumbnail
hover

Бутиков ресторант в столицата | Ресторант...

Ресторант БюфетЪ разкрива пред своите гости магията на соул фууд храната, ка...

thumbnail
hover

Индонезийски ресторант в София | Раджа...

Раджа Бали е заведението, в което можете да се срещнете с екзотиката на Индон...

Остави коментар