Заведение с вкусна кухня и приятна атмосфера в София | Бар и Грил Естел

Заведение с вкусна кухня и приятна атмосфера в София | Бар и Грил Естел

Искате да опитате нови кулинарни изкушения в приятна обстановка?

Бар и Грил Естел е точното място за Вас. Заведението се намира на удобно място в столичния квартал Горубляне и предлага на клиентите си изключителни ястия от българската кухня. Няма значение дали планирате важно събитие или просто търсите къде да похапнете след дългия работен ден. Ресторантът предлага по нещо за всеки, а в съчетание с отличното обслужване от страна на персонала, посещението Ви ще се окаже по-дълго, отколкото сте планирали.

Менюто на Бар и Грил Естел е изключително разнообразно и въпреки че готвачите им залагат преди всичко на традиционния български вкус, те активно използват познанията си от световната кухня. А в бара винаги ще намерите идеалното допълнение към избраното от Вас ястие.

През лятото няма нищо по-хубаво от това да се отпуснете с любимото си освежаващо питие в просторната градина на Бар и Грил Естел. Още от пръв поглед ще се убедите, че това е едно истинско райско кътче, заобиколено от зеленина, в големия сив град.

Мястото е любимо и на най-малките посетители, тъй като там не е задължително да скучаят на масата, докато възрастните разпускат. Специално за тях в заведението има изграден кът с люлки и пързалки, където те могат да се забавляват, без да напускат зоркия поглед на родителите си.

Бар и Грил Естел е най-подходящото място, когато искате да отбележите лично или фирмено събитие извън дома или офиса. Ресторантът има възможността да настани 50 човека, а в лятната градина местата са 60. Трябва да знаете, че ако изберете Бар и Грил Естел можете да разчитате на пълно съдействие от страна на персонала. Те са услужливи, позитивни и винаги усмихнати. За тях клиентът е на първо място и всеки нов посетител е впечатлен от високия клас обслужване в заведението.

Не се колебайте да се свържете с тях по всякакви въпроси. Те очакват Вашите запитвания и резервации на посочените координати за контакт.

Информация за контакт:

София, 75 улица Самоковско шосе

+359 899 18 64 33

estel_2009@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Заведение в Силистра | Ресторант-пицария Болярки

Ресторант-пицария Болярки предлага вкусна храна и комфортна атмосфера в гра...

thumbnail
hover

Ресторант в София | Ресторанти The...

Ресторанти The School разполагат с два обекта на територията на София – в Овча Ку...

thumbnail
hover

Уютно заведение край Враца | Ресторант-механа...

Ресторант – механа Вестител е уютно заведение с отлично обслужване и вкусна...

Остави коментар