Заведение в Студентски град | Грошъ 21

Заведение в Студентски град | Грошъ 21

Грошъ 21 е заведение в Студентски град, където купонът никога не спира. Там ще намерите всичко, от което имате нужда, за да прекарате незабравима вечер в полите на Витоша. Мястото е подходящо за различни събития – рождени дни, семейни събирания, бизнес срещи и много други.

Заведението може да Ви предложи вкусна храна и отлична атмосфера. Всеки елемент на интериора е подбран, така че да отговаря на стила на ресторанта и да осигурява на гостите максимален комфорт и функционалност. Обстановката в ресторант Грошъ 21 Ви предразполага да се отпуснете и да се насладите на кулинарните изкушения, приготвени от истински майстори в сферата.

Кулинарните предложения на Грошъ са приготвени по специална рецепта от най-пресните продукти на пазара. В менюто всеки може да намери нещо по свой вкус – автентична българска кухня или пък екзотично ястие.

Едно от най-големите предимства на Грошъ 21 е висококвалифицираният персонал, който ще се грижи за отличното Ви настроение през цялата вечер. Те ще Ви помогнат с избор на ястие и напитка и ще Ви обяснят всичко, което Ви интересува относно произхода на продуктите, съчетанието на вкусовете, както и повече за това как можете да се възползвате от активните им промоции.

Потърсете ги за повече информация и резервации.

Контакти:

Виж също

thumbnail
hover

Уютно заведение с лятна градина в...

Ресторант Тико е разположен в сърцето на град София и предлага на своите гос...

thumbnail
hover

Бутиков ресторант в столицата | Ресторант...

Ресторант БюфетЪ разкрива пред своите гости магията на соул фууд храната, ка...

thumbnail
hover

Индонезийски ресторант в София | Раджа...

Раджа Бали е заведението, в което можете да се срещнете с екзотиката на Индон...

Остави коментар