Пиши им

Ресторант на брега на морето в Каварна | Ресторант Българка

  • 2787
Цени
Места 200+
Кухня български кухня,средиземноморска кухня
Подходящо за рожденни дни,абитуриентски балове,среща с приятели,семейни събирания,Сватби и банкети
Музика българска музика
Екстри Плащане с карта,Резервация по телефона,Лятна градина
Описание

Желаете ли да прекарате една незабравима вечер под звездното небе – на брега на морето?

На лунна светлина и под съпровода на жива музика? Именно това ще ви предложи ресторант „Българка“ в Каварна.

Лятната градина на заведението е разположена на самия бряг, а между масите „гордо“ се издигат широколистни дървета.

Интериорът на заведението обаче е не по-малко впечатляващ. Ресторантът е създаден в битов стил, като заведението е еднакво подходящо както за обяд с приятели и вечеря с любимия, така и за посрещане на лични и семейни празници. Тук имате възможността да отпразнувате своите именни и рождени дни, както и да посрещнете различни празници.

Персоналът на заведението се грижи за това гостите да се чувстват комфортно във всеки един момент. Всички сервитьори са професионалисти с дългогодишен опит в обслужването на клиенти. Ето защо те не само имат любезно отношение, но и се стремят да накарат всеки гост на заведението да се почувства специален. Обслужването е на високо ниво, а служителите са мили и приветливи – именно това е и причината, поради която ресторант „Българка“ е едно от най-предпочитаните заведения в Каварна.

Освен това мястото е предпочитано и поради друга основна причина – специалитетите, които то предлага на своите клиенти. Тук можете да вкусите разнообразни морски деликатеси, приготвени от майстори готвачи. В ресторанта ще можете да опитате не само типичните за заведенията по морето ястия с различни видове риба, миди, калмари, скариди и други морски дарове, но и ястия от световната кухня, както и от традиционната българска кухня. Менюто е разнообразно: супи, салати, вкусни предястия и основи ястия както от месо, така и постни.

В случай че сте решили да прекарате почивката си в Каварна, възползвайте се от възможността да посетите ресторант „Българка“ и да прекарате една незабравима вечер на брега на морето. Няма да съжалявате!

  • Map View
  • Street View
  • Directions
  • С автомобил
  • Пеш
  • С колело
  • Транзит

0 ревюта

Все още няма отзиви.

Препоръчани: