Приятно заведение в Карлово | Ресторант Едно време

Приятно заведение в Карлово | Ресторант Едно време

В китното българско градче с богата история и изключителна природа Карлово има едно прекрасно място, което си заслужава посещението. Това е Ресторант Едно време, предлагащ автентични специалитети от българската кухня, приготвени по рецепта на стари майстори с истински продукти, чиито вкус ще Ви върне назад във времето. Ресторантът има безупречна репутация и се ползва с доверието на редовните си клиенти. Те знаят, че посещавайки заведението ще могат да се насладят не само на любимото си ястие, но и на дружеска атмосфера и неподправен уют.

За неповторимата обстановка в Ресторант Едно време допринася старинния архитектурен стил, в който е издържан ресторантът. Чардакът е едно от любимите места на посетителите на заведението. Те смятат, че гледката, съчетана с вкусно похапване и отлично обслужване са единственото нещо, от което човек има нужда.

Ресторант Едно време радва клиентите си вече повече от 15 години. През цялото това време те следват плътно традицията и отказват да се отделят от българското наследство. Една от мисиите им е да съхранят духа на българската национална кухня.

За екипа на Ресторант Едно време е приоритет да се чувствате като у дома си. Те ще открият дома си за Вас, трябва само да им се доверите.

Направете своята резервация на посочения телефон. Те Ви очакват!

Информация за контакт:

+359 87 920 1105

гр. Карлово, Раковска 9

http://ednovreme.bg/

Виж също

thumbnail
hover

Уютно заведение с лятна градина в...

Ресторант Тико е разположен в сърцето на град София и предлага на своите гос...

thumbnail
hover

Бутиков ресторант в столицата | Ресторант...

Ресторант БюфетЪ разкрива пред своите гости магията на соул фууд храната, ка...

thumbnail
hover

Индонезийски ресторант в София | Раджа...

Раджа Бали е заведението, в което можете да се срещнете с екзотиката на Индон...

Остави коментар