Приятно заведение в Карлово | Ресторант Едно време

Приятно заведение в Карлово | Ресторант Едно време

В китното българско градче с богата история и изключителна природа Карлово има едно прекрасно място, което си заслужава посещението. Това е Ресторант Едно време, предлагащ автентични специалитети от българската кухня, приготвени по рецепта на стари майстори с истински продукти, чиито вкус ще Ви върне назад във времето. Ресторантът има безупречна репутация и се ползва с доверието на редовните си клиенти. Те знаят, че посещавайки заведението ще могат да се насладят не само на любимото си ястие, но и на дружеска атмосфера и неподправен уют.

За неповторимата обстановка в Ресторант Едно време допринася старинния архитектурен стил, в който е издържан ресторантът. Чардакът е едно от любимите места на посетителите на заведението. Те смятат, че гледката, съчетана с вкусно похапване и отлично обслужване са единственото нещо, от което човек има нужда.

Ресторант Едно време радва клиентите си вече повече от 15 години. През цялото това време те следват плътно традицията и отказват да се отделят от българското наследство. Една от мисиите им е да съхранят духа на българската национална кухня.

За екипа на Ресторант Едно време е приоритет да се чувствате като у дома си. Те ще открият дома си за Вас, трябва само да им се доверите.

Направете своята резервация на посочения телефон. Те Ви очакват!

Информация за контакт:

+359 87 920 1105

гр. Карлово, Раковска 9

http://ednovreme.bg/

Виж също

thumbnail
hover

Заведение в Силистра | Ресторант-пицария Болярки

Ресторант-пицария Болярки предлага вкусна храна и комфортна атмосфера в гра...

thumbnail
hover

Ресторант в София | Ресторанти The...

Ресторанти The School разполагат с два обекта на територията на София – в Овча Ку...

thumbnail
hover

Уютно заведение край Враца | Ресторант-механа...

Ресторант – механа Вестител е уютно заведение с отлично обслужване и вкусна...

Остави коментар