Приятна обстановка, вкусна храна и топло обслужване | Бистро Феърплей в Русе

Приятна обстановка, вкусна храна и топло обслужване | Бистро Феърплей в Русе

Fairplay е сред предпочитаните заведения в дунавския град Русе. Заведението се намира в самия център на града, като през годините се наложи като предпочитано място, както от жители на града, така и от туристи.

Фейърплей се разграничава от останалите заведения в града и в най-малките детайли. Интериорът е необикновен и разчупен, което възбужда интереса на гостите и тяхното нетърпение да посетят заведението отново. Липсата на всякакъв стереотип е отличителна марка на бистрото.

Във Fairplay, ще се насладите на богат избор от разнообразни ястия, обхващащи всички вкусове, дори на най-капризните сред вас. Там храната докосва всички сетива. Тя е приготвена вкусно и винаги с пресни продукти, неустоимо ароматна е и поднесена красиво. За всичко това се грижи опитен екип от професионални готвачи, който се старае не просто да оправдае очакванията ви, но и да ги надскочи осезаемо.

Обслужването във Fairplay също трябва да бъде отбелязано. То е на високо ниво, а вие ще станете свидетели на прецизност и бързина в осъществяването на вашите поръчки. Ще бъдат поднесени с усмивка и финес, които допълнително ще повишат настроението Ви.

Заведението разполага с вътрешна зала и външни маси. Капацитетът на закритата зала е 50 места, а външната част се състои от над 15 маси.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността на заведението, като се свържете с него на посочените координати за контакт.

Контакти:

 

  • +359 898 561 881, +359 898 561 881
  • Русе, ул. Муткурoва 2
  • https://www.facebook.com/fairplaycafeclub

 

Виж също

thumbnail
hover

Заведение с вкусна кухня в Кюстендил...

Friends Bar&Grill се намира в град Кюстендил и предлага на своите клиенти уютна об...

thumbnail
hover

Вкусна храна, уютна обстановка и музика...

Търсите заведение с жива музика и вкусна кухня в град Габрово! Изберете меха...

thumbnail
hover

Вкусна храна и отлично обслужване в...

Бар и Грил Естел се намира в столичния квартал Горубляне и предлага на своит...

Остави коментар

Приятна обстановка, вкусна храна и топло обслужване | Бистро Fairplay в Русе

  • in
  • Тагове

Fairplay е едно от предпочитаните заведения в Русе. То е позиционирано в самия център на дунавския град, като години наред е предпочитано място, както от жители на града, така и от туристи.

Заведението се отличава и в най-дребните си детайли. Интериорът е необикновен и разчупен, което възбужда интереса на гостите и тяхното нетърпение да посетят заведението отново.

Във Fairplay, можете да се насладите на богат избор от разнообразни ястия, обхващащи всички вкусове, дори на най-капризните сред вас. Там храната докосва всички сетива, като е приготвена вкусно с пресни продукти, неустоимо ароматна е и поднесена красиво. За всичко това се грижи опитен екип от професионални готвачи, който се старае не просто да оправдае очакванията ви, но и да ги надскочи значително.

Обслужването във Fairplay е на високо ниво, като ще станете свидетели на прецизност и бързина в осъществяването на вашите поръчки. Те ще бъдат поднесени с усмивка и финес, които допълнително ще повишат вашето настроение.

Заведението разполага с вътрешна зала и външни маси. Капацитетът на закритата зала е 50 места, а външната част се състои от над 15 маси.