Китайска кухня в град Варна | Китайски ресторант Щастлив век

Китайска кухня в град Варна | Китайски ресторант Щастлив век

Китайски ресторант Щастлив век е едно от любимите заведения на варненци. Заведението се намира на удобно място в град Варна и предлага традиционни китайски ястия на достъпни цени. Готвачите на ресторант използват само най-качествените продукти и приготвят всяко ястие с желание и истински перфекционизъм.

Щастлив век може да Ви предложи още уютна обстановка и позитивна атмосфера, а интериорът ще Ви пренесе в екзотичната Източна Азия. Традиционното обзавеждане в комбинация с вкусовете от далечен Китай могат да Ви накарат да забравите за ежедневните грижи и да се насладите на уютна вечеря в добра компания.

Обслужващият персонал в ресторант Щастлив век поставя предпочитанията на своите клиенти на първо място и не позволява компромиси с качеството на услугите, които предлага. Те имат професионален подход и посрещат всеки един от гостите на заведението с усмивка и гостоприемство и с готовност се грижат за отличното им настроение. Екипът на ресторанта се отнася към всички свои посетители като към скъпи и дългоочаквани гости.

В менюто на ресторант Щастлив век намират място разнообразни ястия от китайската кухня, за чието приготвяне се използват екзотични продукти и автентични подправки, внесени директно от Китай.

Потърсете ги за повече информация и резервации. Те Ви очакват!

Информация за контакт:

Варна, ул. 8-ми Ноември 11

+359 52 621 485

+359 885 11 81 07

Виж също

thumbnail
hover

Заведение с вкусна кухня в Кюстендил...

Friends Bar&Grill се намира в град Кюстендил и предлага на своите клиенти уютна об...

thumbnail
hover

Вкусна храна, уютна обстановка и музика...

Търсите заведение с жива музика и вкусна кухня в град Габрово! Изберете меха...

thumbnail
hover

Вкусна храна и отлично обслужване в...

Бар и Грил Естел се намира в столичния квартал Горубляне и предлага на своит...

Остави коментар