Заведение в Каварна | Ресторант Българка

Заведение в Каварна | Ресторант Българка

Искате ли да прекарате вечерите си на морето под звездното небе – на самия бряг?

Именно това  и много повече можете да очаквате от ресторант Българка в Каварна.

Лятната градина на заведението се намира на самия бряг, а между масите живописно се издигат широколистни дървета.

Интериорът на заведението е изключително впечатляващ. Ресторантът е изцяло в битов стил, като заведението е еднакво подходящо както за обяд с приятели и вечеря с любимия, така и за посрещане на лични и семейни празници. Тук можете да отпразнувате своите именни и рождени дни, както и да посрещнете различни празници. Екипът на Ресторант Българка е професионалист в организацията и провеждането на вашите събития. Гостите ви ще се чувстват повече от комфортно, а вие можете да сте сигурни, че празникът ви ще бъде оценен високо.

Персоналът на заведението се грижи за това, гостите да се чувстват комфортно във всеки един момент. Всеки от членовете му е с дългогодишен опит в обслужването на клиенти. Ето защо те не само имат любезно отношение, но и се стремят да накарат всеки гост на заведението да се почувства специален. Обслужването е на високо ниво, а персоналът е мил и приветлив – именно това е и причината, поради която ресторант Българка е едно от най-предпочитаните заведения в Каварна.

Освен това специалитетите, които то предлага на своите клиенти са отличаващи се. Тук можете да вкусите разнообразни морски деликатеси, приготвени от майстори готвачи. В ресторанта ще можете да опитате не само типичните за заведенията по морето ястия с различни видове риба, миди, калмари, скариди и други морски дарове, но и ястия от световната кухня, както и от традиционната българска кухня. Менюто е разнообразно: супи, салати, вкусни предястия и основи ястия както от месо, така и постни.

В случай че сте решили да прекарате почивката си в Каварна, възползвайте се от възможността да посетите ресторант Българка и да прекарате една незабравима вечер на брега на морето. Няма да съжалявате!

Контакти:

 

Виж също

thumbnail
hover

Заведение с вкусна кухня в Кюстендил...

Friends Bar&Grill се намира в град Кюстендил и предлага на своите клиенти уютна об...

thumbnail
hover

Вкусна храна, уютна обстановка и музика...

Търсите заведение с жива музика и вкусна кухня в град Габрово! Изберете меха...

thumbnail
hover

Вкусна храна и отлично обслужване в...

Бар и Грил Естел се намира в столичния квартал Горубляне и предлага на своит...

Остави коментар