Пиши им

Битов ресторант в хотел Средна гора | Стрелча

  • 2226
Цени
Места
Кухня български кухня
Подходящо за рожденни дни,абитуриентски балове,Сватби и банкети
Музика
Екстри Лятна градина
Описание

Битовият ресторант в хотел Средна гора, който се намира в град Стрелча, е изключително подходящ за провеждане на сватби, тиймбилдинги и организирани мероприятия като годишнини, абитуриентски балове и т.н. Едно от най-значимите предимства е, че се намира в хотел, където биха могли да се настанят гостите, дошли от други населени места.

Заведението разполага с красива лятна градина, където можете да се храните и празнувате сред зеленина, чист въздух и звездното небе в прохладните летни вечери.

Менюто на ресторанта изобилства от вкусни ястия от българската национална кухня. Майстор-готвачът изпипва блюдата по неповторим начин като създава шедьоври на кулинарното изкуство както по традиционни, така и по авторски рецепти. В ресторанта има винена листа с отбрани сортове и марки бели и червени вина.

Интериорът на битов ресторант Средна пресъздава автентична възрожденска обстановка с чардаци, асма, тежки полилеи от колела на едновремешни каруци. Салонът на заведението е просторен, масите са удобни и позволяват настаняване както за няколко души, така и за големи компании.

Персоналът е любезен, обслужването е на високо ниво, а екипът гора посреща своите клиенти като скъпи гости и ги изпраща като верни приятели.

Хотелската част към ресторант Средна гора разполага с 2 апартамента, 3 тройни стаи, 9 двойни стаи. Има оборудвана конферентна зала, интернет, паркинг места, сауна, масажи, външен басейн, който работи целогодишно. Това прави хотелът предпочитано място за отдих, бизнес туризъм, СПА почивки и семейни ваканции.

Град Стрелча е известен с минералните си извори, с чистия си планински въздух, със спокойствието на малкото населено място, далеч от суматохата и забързания ритъм на модерния градски човек. Това е една от причините ресторантът в хотел Средна гора да е предпочитан за организиране на събития, които могат да траят една вечер или няколко дни.

Направете своята резервация в ресторанта в хотел Средна гора и си осигурете незабравими моменти в битовото заведение в Стрелча!

  • Map View
  • Street View
  • Directions
  • С автомобил
  • Пеш
  • С колело
  • Транзит

0 ревюта

Все още няма отзиви.

Препоръчани: