Пиши им

Битово заведение – механа Болярка | София

  • 1469
Цени
Места 200
Кухня български кухня
Подходящо за рожденни дни,среща с приятели,семейни събирания,Сватби и банкети
Музика българска музика,поп фолк музика,народна музика,музика на живо
Екстри Резервация по телефона
Описание

Механа Болярка е битово заведение в София, чиято уютна атмосфера пресъздава типичния български стил, дух и настроение.

Ресторантът посреща своите гости в просторна зала със 130 места на първия етаж и уютно помещение с 20 места на втория етаж. Интериорът е изпипан до последния детайл, стилен е и в никакъв случай претрупан. Има камина, чанове, черги, изкуствена асма, битови декоративни предмети и всичко необходимо, за да почуствате българския дух.

Заведението е подходящо не само за обяд и вечеря, но и за събиране с приятели, фирмени партита, сватби и, не на последно място – да доведете свои приятели и бизнес-партньори чужденци, които да се потопят в българската традиция.

В механата ще Ви посрещнат опитни сервитьори, професионални готвачи и оркестър за добро настроение.

Българска кухня в механа Болярка

В механа Болярка се предлага българска кухня – традиционни специалитети, изпипани ястия от различни краища на страната, любими блюда и мезета. Всичко в менюто се приготвя от пресни продукти под вещите ръце на майстор-готвачи.

В битовото заведение можете да поръчате месни ястия, зеленчукови рецепти, риба, салати, мезета, разядки, аламинути, десерти и много други. В менюто присъстват и типично домашни народни гозби като кисело зеле, кисели краставички, шкембе чорба и т.н.

Рецептите са от всички краища на България, за да се събере в едно бита и кухнята на нашенеца, за да има по-голям избор, а и за да се демонстрира разнообразието на националната кухня.

Жива музика в механа Болярка

Всеки петък и събота, точно в края на напрегнатата работна седмица, механа Болярка кани своите клиенти и скъпи гости да се отпуснат и да се забавляват под съпровода на жива музика с изпълнителите Таня Христозова и Веско Маринов (съвпадение на имената).

Не се колебайте да посетите механа Болярка – особено, ако сте почитатели на битовите заведения, ако искате да се докоснете до традиционната обстановка на нашия народ или да намерите разнообразие от ежедневието, характерно за модерността.

  • Map View
  • Street View
  • Directions
  • С автомобил
  • Пеш
  • С колело
  • Транзит

0 ревюта

Все още няма отзиви.

Препоръчани: